torsdag 21. januar 2010

Fuglekort og mer!

Heihei!

Nå skal jeg ikke begynne å legge ut om hvorfor det (igjen) er evigheter siden jeg sist oppdaterte. Har funnet ut at det er sånn det har blitt nå. Lysten går litt opp og ned og sånn kommer det nok til å være en stund;) Derfor blir det litt pauser... Håper dere vil kikke innom bloggen min innimellom for det!

Her kommer hvertfall noen nye kort som jeg laget sammen med to gode venninner på søndag. De var vel på besøk rundt 8 timer? så det var kjempekoselig! Bestilte tele pizza, så film og lagde kort. Perfekt! Fikk desverre ikke tatt bilde av det ene kortet fordi det forsvant ut av døra omtrent med en gang det var ferdig, menmen...

Kortene er takkekort for julegaver (lager ikke det til altså;p).
Dette første ble jeg egentlig ikke veldig fornøyd med, men var noen som synes det var fint så da legger jeg det ut fordet:

Materialer: Grungeboard - Tim Holtz, "Notis"lapp og hjerte - Maya Road(?), Blomst og perle - papirloftet.


Dette andre kortet var veldig morro å lage fordi det er til ei jente på ca 1,5 år! Hun skjønner vel ikke så mye av det enda, men foreldrene har tatt vare på alt annet jeg har laget så da får hun vel se det igjen senere:
Materialer: Mønsterpapir - 3ndy, blomstene er er fra litt rundtomkring. Det rosa feltet under fuglene er sprayet med Glimmer mist.


Takk for at du titter!!

3 kommentarer:

Guro sa...

Så morsomt å se deg tilbake igjen :-) Likte godt det første kortet jeg, enkelt og fint.
Nummer 2 var kjempe tøft. Herlige gla fugler!

Ha en flott ukeslutt :-)

Mette sa...

Det første kortet var veldig stilrent og virkelig nydelig. Likte også godt det andre som var lekent med herlige farger:)

Anonym sa...

Heei=) Så moro og finne fler "unge" scrappere! Så mye fint du lager! klemmer fra Cathrine!